Sakit selepas bersama

Salam momies semua, maaf soalan agak sulit, ada tak yg lepas bersama rasa melecet, pedih bila kena air, apa sebab dia ye? Macam mana nk bagi hilang rasa melecet ni?

2 Balas

rasa melecet tu akan hilang sendiri sis.. mcm sy sendiri, sehari suntuk la sy rasa melecet tu.. cari water-based lube jgn cari silicone-based ya.. kalau sis merancang nk anak, jgn pakai lube.. yg terbaik sebenarnya bbincang dgn pasangan utk bg sis hsilkan air mazi yg cukup & x perlukan lube..

Try using lube.