Sakit bersama

Sorry soalan agak x helok sikit...tp tringin sgt nk tau...smada ni mmg normal atau x...skang tgh pregnant 7 bulan...mmg masa bersama sakit ke? Suami kta...mcm "kering" ...tu yg sakit kita ms bersama...kdg2..smpai nak nangis...sbb sakit sgt...last2 suami pn terbantut gitu je nk truskan..sbb asyik ckp sakit...

2 Balas

sy sama mcm sis. miss v kering je. tiap kali nk bersama kena pakai air liur. kdg2 rasa mcm nk. nafsu tu kdg ada. tp mcm tak beriye2. sy tau apa masalah sy. mungkin mati putik sbb keinginan nk bersama tu takda. sis leh follow fb smiley loly lilley tukang urut batin perempuan. byk dia kongsi perihal mati putik

normal. pki pelincir.