sekadar bertanya

saya pregannt dah masuk 4 bulan . dan selama ni saya takberkerja hanya suami saja berkerja 7petang - 7pagi tapi malam saja ..macam siang suami ada dirumah tapi baru ii ni saya ada masalah Suami selalu balik pagi dia hantar saya pergi chek perut kalini kata nya dia malas sebab kena tunggu lama dan setiap kali ke KK saya kena datang untuk duakali kerja 8pagi untuk sisi dengan nurse dan kol2 petang untuk sisi scan baby . boleh ke kalau saya chek perut di klinik bayar saja .. Ikutkan saya boleh pergi sendiri naik moto tapi suami tak menizinkan saya . sebab dia risaukan saya jadi apa ii 😌

1 Balas

Awak call je kk and tanya nurse awak tu macam mana. Sebab setiap kk lain2. Saya takde pula kene datang 2 kali. Call kk awak tu tanya pendapat macam mana nak selesaikan masalah awak ni ye