Nak bersalin , tapi tak nak ada suami di sisi

assalamualaikum , saya nak bertanya .. saya tak lama lagi akan bersalin , kalau nak masok hospital kena ada suami jgak ke ? saya kalau boleh tak nak ada suami masa saya bersalin nanti .

5 Balas

u need ur husband or mom. utk uruskan dftr keluar masuk hospital. bila u dh dkt dewan bersalin husband or mak u kena pegi dftr utk warded. bila discharge kena pg amek ubt and byr kn bill. so boleh mntk mak u settle kn kalau xnk husband u.

1y ago

family member.

kalau time bersalin tu taknak ada suami rasanya boleh je. tak semua hosp pun benarkan suami teman kat lb. wad lg la takboleh teman. cumanya nak urus register & discharge tu perlu suami / waris seperti ibu

kne ada waris yg terdekat utk uruskan... klau xde kne settle sndiri lh... stakat utk daftar tu boleh je staff buat kn... klau discaj x de waris jgk...tk thu lh cmne

saya pun kalau boleh taknak ada suami,saya takut kalau saya pandang suami saya,saya takboleh teran nanti😂 takut 30minit nanti jadi 3jam😂

1y ago

betul tu sis hahahaha kelakar kalau bayangkan 🤣

orng lain nak suami teman kan sis plak tak nak ada suami🤭

1y ago

okey semoga dipermudahkan segala urusan