baby twin ke ?

Semalam suami tanya kenapa sekarang perut dah macam nampak terlalu penuh sampai melebar ke sisi, baby twin ke? Scan tunjuk 1 baby tapi suami cakap kawan dia ada yang scan/check tapi bila lahir twin sebab masa scan baby tersorok jadi doktor tak perasaan. Adakah itu mustahil sebab kalau dua baby mesti ada dua degupan jantung masa scan/check, pendapat ?

1 Balas

mungkin boleh buat detail scan

5y ago

detail scan boleh buat lg sampai 34weeks sis. nak kepastian detail scan lg tepat. in sha Allah. moga urusan sis dipermudahkan