cara banyakkan susu

Saya perlukan bantuan.. 1. boleh tak bagi petua atau cara untuk banyakkan susu.. 2. Baby saya suka susu ibu.. tapi tak cukup untuk dia.. kami bagi susu formula.. selalu sangat dia muntah balik.. dah bagi macam2 susu formula.. mgkin boleh cadangkan brand susu formula yg boleh kami cuba.. fyi, saya dah cuba dutchbaby, nan-pro, lactogen, s-26 dan anmum.. kami stick dgn anmum tapi baby asik muntah

8 Balas

Think +ve. Believe you can do it. Cuba makan lobak putih as milk booster.