Keliru pilihan susu formula

Bayi saya 2 bulan 10 hari. Susu badan saya sedikit saja. Macam2 jenis susu formula sy try. Nan pro jadi naik merah2 ruam kat pipi dan tak berak 4 hari. Anmum infacare jadi sembelit. Enfalac A+ baby langsung tak nak minum. Saya try Enfalac gentlease baby tak nak minum jugak. Saya try susu S-26 SMA baby muntah. Boleh tolong saya cadangkan susu mana yg sesuai untuk bayi saya? #pleasehelp

1 Balas

bby saya pun x boleh minum s26, lepas minum dalam 5 min cmtu muntah susu semula, bawak jumpa dr, dr kate mayb bby alah susu lembu, last2 bg minum susu kambing arrayyan