Period tak regular

Hi. Sy first cucuk depo bulan 11 tahun lps dan sy decide untuk rancng sndri sbb kcau period, so seminggu nk raya sy dh period mcm biasa, dan 3hri lps raya period lagi, persoalan ni darah period atau apa? Dh hari ke 4 masih pekat lagi darah #firstmom #bantusharing #SeriusTanya

1 Balas

sorry out of topic, awk cucuk depo brp kali dh sblm decide nk rancang sndri ya? sbb sy pun nk stop cucuk...bdn jd serba xkena

2mo ago

Skli je. Kcau hormon, mood swing, susu drop lpstu period non stop