kesan hitam

Saya perasan,sejak mengandung tbe2 celah kangkang sya jadi hitammmm sgt2 berkilat...diantara miss v tu..kiri kanan hitam????? mcmne nak hilangkan kesan hitam ni? Sy 17weeks pregnant...helppp

23 Balas

Sesetgh org dia akan Naik hitam kt tengkuk..to bg sy, dia akan Naik kt celah peha..hitam tu x tau nk ckp la...kalu nk bersalin cukup susah hati..so Dr skarang sy amalkn scrub seminggu 2 kali nampk tu kurang la skit plus apply milk lotion kt area tu...kdg2 faktor panties gk bergesel so lg la bertambah hitam