Celah miss v hitam. Help.

Tolong share adakah normal ye makin nak sarat preggy skrg dah 7bulan makin gelap celah miss V, yg dkt celah peha miss v tu. Tgok sendiri pun malu & takde keyakinan terfikir masa nak bersalin nnti nurse/doktor tgok hitam+kdg gatal😢 padahal dah kemain jaga, masa anak first takde pun jadi mcmni..

4 Balas

saya pun sama... ketiak pun hitam. leher pun hitam dh sekarang nii 😕 nurse ckp normal ja. nanti lepas bersalin slowly dia akan hilang. xperlu malu. nurse doctor dh tgk mcm2 bentuk dh nurse saya ckp

celah peha gelap tu sebab hormon masa mengandung,, awak takyah risau benda tu normal je sebenarnya.

normal je. doctor pon x kesah hitam ke hijau ke putih ke pink ke. nnti lps bersalin elok la tu.

rse nye sume org preggy mcm tu..jgn rsau ye..