Miss V hitam

Hi mommiesss2. Nak tanya. Normal ke celah miss V hitam? Awal pregnant takda la teruk. Dah nak dekat due ni makin teruk pulak. Terus terpikir nak bersalin nanti maluuuuu 🥹🥹

2 Balas

Normal. Doc lagi risau kalau miss v kita putih sgt. Ada baca org pakai pemutih dekat miss v masa pregnant bila bersalin doc nak jahit luka tu susah sebab isi miss v jadi macam tauhu.

normal jee. lgi pon doctor tu x heran pon hitam ke hijau ke. nnti dh sakit awk pon xde nk fikir semua tu. tau nak anak keluar awal je.