Teguran

Saya pelik kekadang baca posting dalam apps ni. Ada tu doktor/nurse bagi makan ubat pun, tanya lagi betul ke elok ubat ni etc? Kalau x percaya in the 1st place kenapa pergi jumpa doctor/nurse? ? Apa2, tanya la pd org yg berilmu. Maaf ye mommies, ni hanya la sebagai satu teguran.

2 Balas

tu la..mgkin dia ingt kita dlm ni smua doc pakar agaknya..doc yg dia jmpa mgkin x bagus jd lbh baik tnya kita yg lg pndai..lg pakar dr doc dia jmpa tu hahaa..

mybee sebab jeowng ragu raguu nak makan sebab tuh jeowng tanyee lagi sekali .