Nurse bebel, padahal saya tahu saya tak salah dengar😂😂😂

#firstmom #nakmeluah Minggu lepas 18/3 buat mgtt kali kedua on 17w, kali pertama masa 7/2. Takda dengar pula lepas mgtt kali kedua tu terus jumpa nurse, saya pun balik la. Sekali kena call kena jumpa minggu depannya which is harini 25/3. Harini pergi kk jumpa nurse, nurse check buku pink saya dia pelik kenapa saya minum air gula sampai 2 kali. Saya cakap la tak silap saya diberitahu utk minum, saya tak pasti la kenapa. Pastu dia bebel, kalau ada benda saya tak tahu, terus tanya, kalau ada benda pelik sampai 2 kali kena minum patutnya kena tanya. Masalahnya ni pengalaman pertama saya, macammana saya nak kena tahu semua ni kalau dah diberitahu macam tu, saya ikut je la 🥲🥲🥲 saya memang blank sikit orgnya. Saya dah research, dah look through buku pink saya memang saya rasa takda masalah, yelah sorg2 tengok, rasa cam ok la ni 😂😂 maaf ya saya nak meluah je. First time kan, hopefully lepasni seorang Umi Umairah lebihkan research lagi la ya 😆😆

2 Balas

macam tempat saya, nurse in charge sendiri yang arrange bagi nama untuk minum air gula. so dia pun tahu atas sebab apa kena minum 🫠 takpe, next time awak tanya je apa apa yang awak nak tahu.

2mo ago

ape2 semua kena alert...kena rajin tgk buku pink ape yg nurse tulis...saya haritu nurse salah kira minggu sebetulnya 12 week nurse tulis 15 week...saya tunjuk tapi dia ckp dia yg btul juga...last2 mmg salah pun...nasib la suami tk mrah2 kat situ...

biasalah awak. sy pun pernah kena marah² oleh nurse.. dahlah ramai org. kitonyooo first time, bukan tau sangat. tanya balik² kena marah, tak tanya lagi kena marah 🤣