Period selepas 15 hari keguguran kandungan 5w.

Saya pcos serta ttc dah 4 tahun dan buat hsg bulan 5/2023. Saya +ve pregnant 5w dan baru2 ni keguguran. Harini dah masuk hari ke 15. Nifas saya berhenti hari ke 7 dari tarikh keguguran dan totally bersih. Saya tahu bersih sebab saya terbabas 2/3 kali dgn suami 😅 Semalam subuh ada spotting darah dan saya tunggu sampai subuh harini dah bersih. Jadinya bukan period sebab syarat period kan 24hrs. Tapi zohor ni, ada keluar lg sekali darahnya dan saya cek guna cotton bud baunya seperti period. Siapa ada pengalaman period selepas 15 hari keguguran?

2 Balas

Doctor ada bgtau lepas keguguran pantang 14 hari. 7 hari darah stop, lepas another 7 hari baru boleh bersama. Tu pun saya masih ke klinik utk confirmkan dah bersih. Sebab saya bukan doctor nk confident sgt ckp dah bersih 🫣

boleh jadi tu period