Period selepas keguguran.

Hai semua, saya nak tanya. Saya baru lepas keguguran dan dah habis pantang seminggu lalu. Sepatutnya saya period 1hb haritu tapi harini dah lewat 4 hari. Mmg biasa ke lepas keguguran period dtg lewat? Sbb saya ada juga bersama dgn suami baru baru ni tapi baru sekali ?

3 Balas

Hai.. Saye pernah mengalami mcm sis... Mmang lambat sikit sis nk period after kguguran... Saye mase tu kguguran bulan 4, bulan 5 xperiod, bulan 6 baru dtg balim period... Maybe hormon tak stabil mase tu, tu yg tak prriod

Saya pregnant bulan 10 tahun lepas, gugur pada usia 3 bulan pada bulan 1 tahun ni, so saya tak period 2 month and half. Sebelum gugur, period saya regular.

2y ago

Sekarang ni dah okay ke period puan?

Saya tak pasti sbb saya pun lepas habis pantang ambil masa sebulan untuk period balik.