Keguguran atau period ?

Nak tanya ini keguguran atau ketulan period sebab sebelum ni delay period 24 hari tapi cek upt -ve and then hari ke 26 camtu keluar camni . Confused Gak .

Keguguran atau period ?
11 Balas

masa sy anak pertama pernah cek upt positif lbh kurg seminggu lbh die kluar bulat cam telur kuning bila sy pecah bulatan tu kosong xde pape..

if -ve,period sis..ketulan darah lama tu (24hari delay) hormon kacau. kalau gugur biasa selewat tu da ada kantung,atau mcm ketulan xpecah

pcos ni sis selalu kalau kita lmbt period akan keluar ketul darah cmpur cm lemak ayam sikit..

kalo mcm tu period sis .. slalu ny kalo period tk teratur dye akn kluar darah mcm nie

kalau upt -ve, most probably period.

Kalau upt negatif,maksudnya period lah tu

Period awak regular tak?

period

period sis..