Lendir warna coklat mcm darah

saya pagi td turun lendir bcmpur darah sikit tp xberapa pekat... sakit kat ari2..pergi hosptl dia kata bru bukak sikit...so dia xnk tahan .

1 Balas

Kenapa hos xtahan ye walaupun dh kluar tanda nak bersalin.risau ingat baby lam prut.mcm kawan saya,3 minggu lgi nak bersalin tpi ketuban dh pecan,lendir n darah kluar,dah buka 2 cm tpi nurse halau.kata lama lgi nk beranak.kawan saya punya la meraaung kata xtahan sakit n rsa no terkluar baby,nurse masih gak hlau soh blik umah.last2 kawan teran je.kluar baby.

5y ago

Tu la sis.nurse tu gtau Kwan saya lama lgi nk beranak.tapi masalah Nye kawan saya tu dah seksa sakit nya.ketuban dh pecah dh buka 2cm tapi nurse tu soh blik gak sbb due masih 3 mnggu lgi.kesian dia. Last2 dia trpksa teran je baby dia sbb dh xthan sangat.tengah2 jahit bawah Pon nurse Don cubit2 tampar2 kaki dia marah2 Kat dia kata teran awal pdhal baby yg nak kuar awal.kawan saya tu 1st time Preggy,dia xtau Pon apa2.dpat plak nurse yg hampeh.