Keluar darah

Saya nak tanya, kalau keluar darah lendir wrna mcm coklat pekat tu knp yer? Tapi sikit je. Sy bru 6w6d..

13 Balas

Baik gi check kndungn..cm sy spotting 2 ari..pastu bleeding teruk..skrg tnggu mse jtuh sndri jer doc ckp..sbb kndungn x mnjadi... Tp lain org xsme masalah..tu kna check dlu sis..

Straight to the hospital sis . Dalam ni semua ibu-ibu tak boleh nak jawab accurately sebab badan kita lain-lain . Better refer doc terus :)

Pergi check dgn doc please. Nurse kat kk yg sy pergi ckp, bleeding time pregnant walaupun sikit memang tak normal. Kena pergi check.

Saya keluar darah macam tu la... Call nurse dia suruh pi hospital terus jangan tunggu... Sbb darah keluar banyak sbb

Kalau masa awal kehamilan, memang normal ada darah sikit. Tanda implantasi baru terjadi

Pergi klinik, bincang dgn doktor..saya dulu doktor bagi ubat makan.

Kalau sy. Pergi klinik trus. salunya spotting...

Gi klinik sis. Stiap org x sama

Pi spital.. Biar doktor check

Takut threaten miscarriage 😢

5y ago

Betul tu. 😭😭😭😭😭😭😭