Keputihan warna coklat lendir darah muda

Nak tanya..saya pregnant baru 6 minggu tp kenapa keputihan saya dari warna putih jernih.. jadi warna coklat campur lendir darah sikit...td pergi klinik air kencing oke...cuma scam je belum...pagi esok bru scam...mintak2 laa bby semua okey🤲🏻😌

1 Balas

tu kira mcm spotting juga sbnrnya .kena beware dkhuatiri jika rahim lemah tnda awl tuk alami keguguran...hurm .bukan scam puan .scam tu lain dh mksud dia😅✌🏻scan aka ultrasound sebutan dia .