keluar lendir warna coklet dan darah sikit

hai semua, nak tny td ptg saje test upt tp samar2 da lewat period 9hari . masa mandi td keluar lendir mcm warna coklet sikit then masa buang air kecil mcm ada darah keluar, skg nie bawah perut belah kiri sakit mcm krem . kenapa ye? normal ke tu?

keluar lendir warna coklet dan darah sikit
2 Balas

Maaf sis walaupun post ni dh 2 tahun tp situasi sis alami lebih kurang sama mcm saya la. Tp saya belum check upt sbb tanak mengharap. Soalan saya ni adakah sis pregnant after kejadian tu ya? Please please reply me 😭

2y ago

Situasi sis sama macam saya sekarang , apa sis buat ?

Xtau normal atau x. Setiap org lain2. G klinik n buat pemeriksaan tu lbih baik.

5y ago

Wc.