Vitamin untuk HB low

Saya nk tnya pendapat, mcm saya HB low 9.6 last checkup and saya terpikir nak consume alternative vitamin mcm: 1) blackmore pregnancy & breastfeeding gold Atau 2) set pregnancy Shaklee Ade tak pengalaman ibu2 dkt luar sana yg consume dua jnis brand ni especially untuk low HB?

14 Balas

Sy suggest puan tambah buah2 dlm diet. Cth buah delima utk tmbh hb. Sy sblm ni hb makin rendah tp sejak amalkan mkn buah2 alhamdulillah asbab hb maintain. Tp tak taulah lain org lain kan.