saya ada prtanyaan....

saya nk tanya normal ye selepas 4 bulan melahir kan period x teratur...sy dalam sebulan period 2x..contoh 1-7 /11 dan period pastu 28/11-4/12 period lagi?... ada tak yg macam sy?

2 Balas

Ada. Sy tgh alaminya skrg. Masa sis dtg period 2 x sbln ni sis dh ambil perancang ke? Sy bru 2 bln lbh bersalin. Period dtg 2 kali bulan ni dan gapnya seminggu saja. 13/2- 18/2 lpas tu dtg semula pd 24/2 smpai hari ni msih ad lg darah. Normal tak tu? Sy risaulah. Sy blm ambil apa2 perancang dan blm bersama suami jgk.