Irregular period pregnancy

Boleh bantu saya ? Sy last period 11/11/22, bulan 12 takde dtg period pun . upt positive 6/1/23. Pergi scan 8/1/23. Sy jenis period tak teratur. Pergi scan dokter kata tak nampak apa2 lagi. Cuma nampak dinding rahim menebal dan ada fluid kecil tu ta sure apa katanya .. jadi ke pergi scan lg 2 minggu. Adakah ni normal utk yg period tak teratur ? Mohon penjelasan bg sesiapa yg tahu . Sy risau , sampai fikir yg bukan2. #pleasehelp #advicepls #ingintahu

Irregular period pregnancy
2 Balas

berdasarkan scan tu yg bulat tgh doc ckp fluid tu ialah yolk sac & rahim menebal tanda rahim ready dgn baby. 2 minggu lg repeat scan ya & kalau ada duit lebih boleh buat beta hcg scan. kebanyakan klinik yg scan ni boleh buat test tersebut.

2y ago

ouhh haa baik2 . terima kasih byk untuk info ni yee👍👍👍

Better check beta hcg, ujian darah lagi accurate

2y ago

okay baik2 . terima kasih utk info ni sis 👍👍👍