31weeks pregnant

Saya nk pergi berjalan jauh sikit dri tmpt saya means rentas negeri lah. Perlu ke saya prepared hospital bag utk bawak sekali nanti? First pregnancy.

1 Balas

bwk je sis. mcm sy ttiba terberanak 34w xsangka2. time tu xprepare brg mommy. prepare brg bby saja. tp sbb bby duduk NICU xguna pom brg dia just guna wet tisu dgn pampers saja

4y ago

So means saya kena prepared semua lah kn brg baby dgn mommy sekali. Adoii risau pulak nk g berjalan. Haha 🤣 cousin saya pun ckp mcm tu dia ckp bawak je semua letak dlm bonet kereta siap2.