Hospital bag

Hi mom’s. Siapa yg dah siap pack barang2 nak bawa pergi hospital nanti. Share la sikit☺️#firstmom #36week

3 Balas

kalau sya.. bag baby : sleeping suit 3set booties & mittens 3set barut 3 helai bedung 3 helai diapers 20keping towel 2helai napkin 3helai wet tissue baby powder, head to toe wash travel size myk telon ( setiap set pakaian baby sya pek2 dlm ziplock bag senang nak bgi trus dgn misi ) bag mommy : buku klinik dokumen diri duit cash sikit biskut2, makanan ringan, minuman kotak, kurma ( utk kunyah2 masa menahan contraction ) dress 1suit & tudung utk pakai masa pulang disposable panties 1bungkus ( 7helai ) maternity pads 1pek breast pad disposable maternity panties 4helai ( yg jenis mcm diapers budak ) stokin travel size toiletries, toothpaste, toothbrush powerbank, cable charger bag plastik utk buang sampah 1roll dan lain2 ikut keperluan masing2 ~ 😄

Hihi saya due bulan 5 tak siap apa lagi, baju baby pon belum basuh. Hehe next month time puasa baru saya buat semuanya😁

Tak siap apa² lagi.. Due bulan 8.. So, rilex² dulu.. Huhuhu