31weeks pregnant 🤰🏻

Alhamdulillah settle hospital bag mumy dgn baby. Mak suruh packing awal2 sbb next week nk jalan jauh sikit. Senang nnti sumbat je dlm bonet kereta husband. Bila dh settle hospital bag terus mcm lahai berdebar lah 😂

31weeks pregnant 🤰🏻
14 Balas

Alhamdulillah tahniah sis😘semoga urusan berjalan dengan lancar, saya dah masuk 30 weeks tapi tak kemas beg lagi hehe ni first baby, bukan tak excited tapi takda sokongan... bila nak kemas atau check check barang baby mesti mak kata lama lagi takpayah awal awal huhu

3y ago

saya selalu mak mertua cakap tak payah beli baju awal awal, beli time nak beranak nanti. kemas pun sama. esok rasa nak beranak tuh baru kemas. saya kadang rasa nak marah juga. tapi saya buat tak tahu ajeee. yang mengandung saya, yang rasa sakit tuh semua saya even dia orang dah bertahun pengalaman. 😂 sebab hormon kita tak sama. Bila bila masa jee boleh bersalin bila baby tengah matang. 😊 Jadi buat tak indah ajeee. duduk dalam bilik kemas sikit sikit. hihihi.

Terima kasih kepada semua yg bg respon. Saya dh selamat bersalin. Anak lagi dua hari nk masuk sebulan dh. Hehe 💕 -29/11/2020- kena tulis date lah lepasni bru senang sikit. Hahaha

wah...msti bdebar kn..hihi..smge dpmudhkn urusan bsalin nnti...prepare awal2..bsalin ni xleh jgka #TAPSupermoms

Betul sis..bila dah kemas bag mummy & baby rasa berdebar plak🥰 harap smuanya dpermudahkan. Saya dah 36w dah

3y ago

Sis nak tmpang tnya🥰 bag adidas tu sis beli kt mana yea. Cantik

Seonoknya.. Teringat moment2 mcm ni bbrp bulan yg lalu.. Fighting mommies! #TAPSupermoms #29thNov20

Mak sy pun mcm ni.. Suh packing n siap2 letak dalam bonet.. Katanya apa2 hal senang.

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻☺️

saya 32week tp x siap ape pun lg.. #29Nov20  #TAPSuperMoms

betul sis..da kemas bag,rasa debar sngt..sy 35w da

Bru siap gak...37week... semoga dpermudahkan