hi ,

saya ni pregnant ke ? hari kedua check .. masih double line ? .

hi ,
2 Balas

Hurmm... Nk lg dpt jwpn tepat..better sis g jmpe doc n buat ujian air kencing.... G kk ke chck nti blh trus buat buku pink dan dpt ubt tuk d mkn spnjng kehamilan...

5y ago

Alhmdulillah..tahniah sis😂✌jg dri bebaik tw..😘

Sis... try la beli yg urine test yg mahal dan bacaan nya senang trace.. Kalau dah meragukan cmni... Lagi bimbang dibuatnya

5y ago

Moga2 puan jadi geng kami.. Rehat byk2 n jaga pemakanan ye..😇