Hye mommies nak tanya

Saya ni dah 37week tunggu masa je nak bersalin. Tempat keje saya ni hantar saya keje luar utk cover kedai retail lain. Jauh dari rumah saya pegi ke tempat keje tu dalam 35minit saya risau pegi jauh2 takut ade ape ape nanti susah saya nak balik Kl. Saya ingat nak mintak surat dari hospital mengatakan saya tak boleh keje jauh2. Ade tak mommies kat sini pengalaman macam saya?

2 Balas

Kalau swasta mudah lah nk dpt. Kalau gomen tak pasti sebab mcm banyak procedures nk mintak keluar surat melainkan high risk pregnancy

10mo ago

Baik okay saya cuba tq

Better sis mntk surat.. ape2 jd nt susah.. moge dipermudhkan

10mo ago

Amin terima kasih mommies