baby refused bottle.

Hi mommies, mcm mne nk ajar baby (2m+) minum susu thru botol? Awal2 dulu die nak, tp lately asyik xnak je.. ? Risau nk g keje nanti.. 3minggu je lg nk start keje.. ?

3 Balas

Cari yg baby sng latch sis kalau i ,i try yg mcm puting pigeon alhasil belajar dkt tiktok Alhamdulillah baby i sesuai dgn pigeon sbb i dah beli byk brand dan jenis puting utk try and error i perasan kena cari yg puting dia slow mengecil ke atas .

beli puting yang seakan sama dengan breast kite.

beli puting seakan sama dengan breast