mintak mc kat klinik

hi. nak tanya boleh ke kita p clinic nak mintak mc. takde rasa sakit pun, muntah muntah pun tak. mual pun tolerable je. cuma tu la rasa lemau je kadang nak g keje. sbb drive sendiri, tmpt keje jauh sejam drive baru sampai. nak cakap apa eh kt doctor??

3 Balas

Sy dah 2 minggu mc . Sbb mmg tak boleh pergi kerja . Asyik muntah tak larat . Tp doc bg 2 hari , 2 hari . Tp mmg kene rajin ke klinik . Tp setiap kali pergi mesti kene amik darah , urine , check bp . Sy selalu pergi ke kk , tapi nak menunggu tu lama .

Masa tu saya mmg ada spotting. Lpastu ckp je kat doc yg nak rehat dan tak larat turun site for 2 days. Nanti dia bg je mc 2 hari hehe

awak ckp tak sedap badan ke, bagitau je doktor . tambah kalau dia tau preg. , rasa dia faham je.