stress,takut,penat and sakit

Saya ngadung anak luar nikah tapi saya tak penah benci kerana saya ngadung anak luar nikah saya seronok nk jumpa nak jaga anak nih . Saya ngadung tanggung sorang2 tapi ade support dari mak ayah saya tapi laki yang buat saya ngadung tu cara dia tak tanggung tapi still nk bersama dengan saya. Saya ngadung anak dia pun dia tak pegang perut saya ataupun tanya pasal anak dalam perit saya . Dia jenis contral hidup saya nak makan minum dia pun tak bagi semasa saya ngadung dia cakap saya mkan banyak tak hbis bazir makanan and jdi gemok . Dia penah pijak perut saya and penah sepak peha saya sampai bengkak . Lanie nak dekat bersalin nih dia nak pi polis latihan 6 bulan dia bagi warning kat saya kalau saya makan minum berak kencing kena bagitau dia kalau tak dia pulang dari sana balik nak bunuh saya . Saya tak faham ade anak dia tapi dia tak care pasal anak nih kalau anak buah dia like anak kakak dia punya lah sayang cium dia tapi anak dalam perut nih tak layan mcm tu pun . Malam malam saya nangis saya pilih jdi single mom takut kne tikam belakang nnti anak pulak jdi mangsa kalau kawin hidup saya jadi binatang . Hal nih saya tak bgitau family saya pun saya risau future laki tu hancur saya pulak tak bernyawa . Terima kasih yang baca luahan saya .

71 Balas

Jangan skip checkup ya. Semoga Allah lindung baby dan ibu.

5y ago

In shaa allah sis .. Terima kaseh atas doa dan nasihat ..☺

InsyaAllah. Cuba cari tmpt perlindungan wanita and enroll dlm tue

Report je sis. Org mcm ni tak boleh jadi polis. Rosak negara nanti.

5y ago

Tapi je sis i ade plan lagi pun kalau orng mcm nih kerja pun tak boleh lma up to him tuhan akan balas one by one .. Asalkn baby saya selamat and saya jugkk

Kes awak sama macam sayaa 😭😭😭 Now preggy 12 weeks

cerita pd family..buat dan buat report...jangan takut dan rasa lemah..

5y ago

Takpew sis ade plan lain bair dia then lama2 pun orng akn benci i will start with his family .. Family dia tau saya ngadung tapi dia ckp saya dh buang ok takpew mak ayah dia benci saya okkkk malayu otak sejenis tak pikir panjang nnti saya bukak cita nih dekt family dia hacur teroz hubungan family dia .. Tak semestinya melayu tak baik ade yg baik jeee tak susah nk cri yg baik ☺☺ i start slow dlu sis

Sis sayaPunya kazan mahu anak jagan kash gugur

sis g klinik swasta.. buat scan baby, asid folic jgn lupe makan

5y ago

In shaa allah ... Terima kaseh atas nasihat dan doa ...☺☺

Harap bby n awg dlm keadaan baik.. Ad hikmah d sbalik smua nie

5y ago

Terima kaseh atas doa ...

Bila dia nak masuk training tu??konst intake bila

Stay strong sis. Doa baik2 utk bby dlm kandungan.

5y ago

Terima kaseh atas doa dan nasihat ..☺☺