sedih hidup saya nih

Ape yang saya buat salah , orang pijak kepala saya , push saya time ngadung . Mmg orang suka buli orang ngadung ke ? Menyesal punya hidup saya nih ? klau boleh nk luah kan tapi sangat privacy .

1 Balas

Sama nasib kita sis. Sy kena berhenti kerja ats permintaan bos lepas dia dpt tau sy mengandung. Rasa mcm jahatnya, kenapa kalau sy pregnant, saya dah x boleh buat kerja elok2 ke? Padahal sy x pernah alahan ke ape. So x ganggu kerja sy pun. Mcm2 dia down kn saya, dia ckp yg buruk2 tentang sy sbb nak saya berhenti kerja. So sy berhenti kerja. Tup2 sy tengok skrg, org yg gantikan kerja sy, tak buat kerja pun. Sy kerja bahagian marketing, kena promo2 product. Sy tengok pekerja yg gantikan sy, xde promo pun. Di media sosial, page fb dan ig pun dah lama x update sejak sy berhenti? So makna nya sy buat kerja elok je kan selama ni? Tp bos nk berhentikan saya kenapa? Sbb ada yg dengki. Tu je. Sedihnya saya. Dah la bos melayu. Perempuan. Sampai hati buat mcm ni kat sy.

5y ago

Sy bgtau suami and trus suami suruh resign.