Susu newborn untuk sembelit

Saya nak tya susu formula untuk newborn. Saya tak dapat susukan anak sy. Jadi sejak lahir anak sy minum susu formula, frisolac kotak biru Ada saranan susu formula lain tak untuk sembelit, sebab anak saya sembelit bila minum susu frisolac. Terima kasih

2 Balas

Friso ada keluarkan friso comfort untuk baby yang ada masalah sembelit ni. Puan boleh try cari, friso comfort tin hijau😊

susu novalac easinova pon bagus kak .. mmg rumusan khas untuk baby sembelit ☺️