Keguguran tapi tak keluar darah dah 5 hari

Saya nak tnya, saya 5 hari lepas ada keluar spotting warna coklat. sikit saja. 1 hari tu jer keluar. Pastu saya pergi hospital, Dr chck ckp takda heart beat dah. Dr suruh balik dan tggu kantung keluar. Tapi sekarang darah langsung tak keluar yg keluar keputihan sikit saja, alahan masih ada lagi. macam mna ya?

3 Balas

Sama sis, saya ambil masa seminggu nak turun sndiri. Biasanya doktor akan bg masa 2 minggu untuk turun sndr, kalau tak nt die akan proceed untuk d&c. Saya pon same case mcm sis. Nt daraha akan kluar sikit sikit, cramp perot, dan isi kandungan akan keluar. Jangan paksa dengan makan benda yang tajam ye sis.

sama mcm saya.. doc cek xde heartbeat at 7w...ade spotting skit sgt masa tu... smlm, 9w start bleeding g hospital tapi xkluar ape2x ketulan.... doc suruh balik dlu, rehat, nanti akan turun sendiri... mlm tadi, start dh keluar semua ketulan, berperingkat... sakit perut mcm senggugut...

Awk pegi hospital kerajaan ke swasta? Better g klinik swasta check. Tgk kandungan tu.