Hi, saya dah 2 kali gugur dalam masa 1 tahun

Semalam sy ada keluar darah wrna coklat.. saya ingt pendarahan biasa. tp sy pergi hospital jgk. wktu chck, dr ckp baby dah tkda heart beat. sy keguguran.

1 Balas

slm takziah. klu mcmni rest dlu dari plan nk pregnant. bg fizikal, mental sihat, jaga cycle period, jaga mkn minum, lifestyle, pesan dkt suami sekali. nak pregnant xboleh stress, jgn terlalu mengharap. nmpk mcm kita ni ready..tp sbnrnya bdn kita tak ready lg. Allah akn beri rezeki bila smpai masa.

8mo ago

trima kasih sis. InsyaAllah ada rezeki sy nnti.