Risau, keluar darah tapi foetal heart ok

Assalaamu'alaikum mommy. Sy dah beberapa hari dah keluar darah sikit2. Sekarang dah 7w. Sabtu kelmarin ada buat ultrasound, check heart beat baby ok. Pastu ada cyst, tapi tak besar mana dalam 2x3cm. Dr ada bagi ubat kuat rahim. Tapi hari ni still tengok ada sekali kuar darah sikit. Darah macam bergumpal sikit. Macam mana ya? Sy kena pergi ke klinik hari2 ke ye each time keluar darah? Sebab macam kuar darah hari2

1 Balas

klau risau pergi je. awal2 ni mmg kena berjaga2. n jgn lupa tnya doc takpe ke kluar darah hari2. sbb risau pape kat baby nnt

1mo ago

baik terima kasih sis😁