gatal2

Saya nak tanya..saya mengandung 3 bln lebih..normal ke kaki tumbuh gatal2 mcm ni..baru jadi dlm smggu ni..mula timbul 1,2 je..mmg gatal sgt..xleh move on nk garu2..last2 jadi cmni..dah g jumpe doc..just bg cream n ubat tahan gatal je..ade sapa2 ibu mengandung sama mcm saya..mcm mana cara nk hilangkn rasa gatal tu erk..

gatal2
59 Balas

ya allah sama ! kesan hitam anak first tak hilang lagi dah mmngandung anak no 2 kene lagi

5y ago

Sy kena bintik2 merah... bila kering tinggal parut je....penuh satu badan... sebulan juga nk sembuh ..baru cek kat klinik td pregnant 6 w...

Saya pun sama..kaki dh mcm kena cacar ..bila dh sembuh berbintik2 hitam 😫

Saya kene Kat betis n peha sis..dah buruk dah kaki tinggal kesan hitam hitam

saya pun gatal2 kt kaki..tklarat nk garu dh...bertabahla kitaa...alahan😅

Saya pon sama skrng gatal sngt kat tangan kaki perut tak trthan nk garuu

Sme la kte sis. .mgkn sbb alahn .😁. .kdg smpai x ingt ape dok mngaru

Saya pon gatal gatal. Cume kena selalu basuh n jgn garu

Sama mcm sy sis. Masa preggy gatal sgt. Lepastu ok dah

Kat perutlah xthan gatalnya.kdg2 garu tnpa sedar

Sy pn ada mcm ni sy letak myak zaitun lama2 hlg