Breastfeeding

Saya nak tanya,kalau saya seorang ibu fully breastfeeding,saya minum hot milo tanpa gula atau susu adakah ia boleh menyebabkan baby saya kembung perut atau boleh dapat sakit lain??

9 Balas

sy skrg minum milo+susu tp kurangkan manis laa ... itu sarapan berpantang sy tiap hari dgn biskut hup seng .. syukur baby ok jg👍

X sis. Sy pun fully breasfeed anak. Minum milo or horlick tnpa gula or susu. Susu badan banyak

Setiap orang lain lain. Kenali anak kita. Jika takserasi. Elakkan dlu.

Try and error. Monitor keadaan baby.

Tak kot. Sy dulu pn minum milo jg

Hai. Xde mslh puan 😊

Milo x kembung

Tak sis :)

Tak sis..