Susu yg ibu perlu minum untuk tambah tinggi baby.. Fully breastfeeding baby

Anak saya umur 3 bulan tapi tinggi dia kurang.. Susu ape yang saya patut minum untuk tambah tinggi baby? Anak saya fully breastfeeding.. #1stimemom #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Mak ayah dia ade yg rendah ke sis? mcm anak sy, suami sy rendah, so tggi anak2 mmg kategori Bantut kata nurse sbb graf selalu paras kuning .. 😂 sy redho jela.. setau sy, xde makanan utk ibu mnyusu yg boleh tmbah tggi baby bwah 5buln, melainkan bby dh mkn sndiri, bolehlah tmbahkan kalsium utk makanan bby.. ☺️

3y ago

Tak lah terlalu rendah.. Tapi anak lahir pramatang..