Shaklee vita lea

Nak tanya shaklee vita lea ni kalau pregnant 4w boleh makan tak? One of the ingredients dia ada folat 200mcg. Lepastu kalau 🤰🏻 boleh makan, boleh ke kalau kita tak makan folid acid sbb dalam vit ni dah ada folic acid?

Shaklee vita lea
1 Balas

kandungan folid asid tu mcm tak cukup untuk support 1st trimster.. mybe boleh consume waktu 2nd trim nnti.. untuk 1st trim ni boleh consume new obimin ke.. atau folid asid yg jual kat famasi tu

2y ago

Okay faham. Terima kasih sis 😊