Folid acid

Hai mummies tlong shre folid acid apa yg doktor sarankan smlm ad jumpa dktr dy tya ad mkn ap ap supplemnt ckp dgn dy sya mkn folid acid dri shaklee dy sruh sya stop n dy pelik knpa rmai sgt org mkn product shaklee n so on dy kta dktr xpnh sruh pon dy sruh ambk dri phrmcy atau klinik sja folid acid dy kata byk kes kt gh skrg sbb amalkn produk shaklee im confuse skrg ni#firstbaby #pleasehelp

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

haah mula dulu saya amik shaklee, pastu dr kata shaklee punya folic acid tak cukup dos. awak kena cari folic acid 5mg. tu pun saya dapat dari hospital

TapFluencer

Sy rasa dktr sarankan beli dkt farmasi, bukan dari brand2 supplement. Awk pergi farmasi, ckp je nk folic acid. Sepapan RM1 xsilapnya.

7mo ago

Thank you yea ❤️