scan gender baby

Saya nak tanya seeloknya scan gender Baby masa berapa Week ye?.. Today saya dh 21week klau scan dah boleh nampak ke?

20 Balas

20 weeks ke atas boleh dah. Tp kdg awal sgt pun x nmpk. Boleh try 24 weeks

4y ago

Ye nasib baby bg keje sama or x

Boleh je nak tengok kalau baby bagi kerjasama. Nak tggu lagi pun boleh.

4y ago

Aamiin in shaa Allah 😁

Boleh tapi klu nk kpastian masa 28w scan balik nmpk lg jelas

Saya 20weeks dah nampak😍 try lah hehe

Hai mummy.. Agak2 sy baby boy ke baby girl?

4y ago

macam girl sebab tak nampak bebird

Sy 20weeks dh scan n tau gender dah 🤭

4y ago

Sama gan saya..details scan 21weeek..tpi baby dah 504g (setgh kg) mcm 23week.. Nampak jelas baby girl..

Sy scan 18week dh nmpak..hihi

4y ago

Ye betul

Boleh dah tu 😁

in shaa allah

Boleh