Bayi Tak Kelihatan Bila Scan

Hi, saya nak Tanya, saya baru saja berkahwin Dan apabila upt, double line saya kabur.. Sy pergi scan, doc cakap kndungan saya sudah 4 ke 5 minggu mngikut kiraan period.. Tetapi bila scan, kantung tidak kelihatan lg.. Adakah normal? Saya risau..

7 Balas

Normal mummy! mine also like that when I was in early stage. insyallh dlm 6/7minggu dh nampak!

sy 6w6d baru nampak kantung tp janin xnmpk.10w dh nampak janin sis

awl lg tu..tggulh 8w nnt g scan lain ye..inshaallah

Sy scan, doktor kata kantung kecil utk 4-5 mgu.

4y ago

Maksudnya kantung puan, sudah kelihatan atau blm..

Mybe awal lgi sis.. Saya haritu scn 10weeks..

Normal sis. 4 ke 5 minggu tu awal lagi

Biasanya 8w ke atas baru nampak semua