Pregnancy

Saya nak Tanya Saya baru check upt tadi then positive . Tapi Saya Tak pasti berapa weeks sebab period Saya Tak teratur . Macam anak sebelum nieh pun sama . Bila Kira ikut ikut period dgan scan berbeza sangat ² . Tapi macam baru lagi sebab minggu lepas check negative . Then bila boleh bukak buku ?

2 Balas

Nati doc akan scan .. die akan ikut edd yg die scan nanti. Pastu doc akan repeat scan lagi mase 18-20w utk make sure edd xlari jauh dgn scan awl2 tu.

4y ago

Sy pun mcm sis period tak teratur. doc suggest bukak buku pink bile dah ade janin dlm kantung.

Xpe.. Yang penting ingt tarikh period yg latest..