Period

Period saya tak teratur. Last period 1/4/19. Saya check upt 19/5 result negative. Lepastu sy check upt lagi skali smlm, 22/6/19 result positive. Tadi gi scan tapi kantung pun belum nampak. Jadi kandungan saya ni berapa minggu? 1 minggu ke? Sape pernah ada pengalaman macam sy?

2 Balas

Saya pun masalah period tak teratur. Last period 20 april. Dh banyak kali buat upt tp negative smpai la last week try buat lg sbb demam teruk and batuk tak hilang2 dari raya. Alhamdulillah positive. Kalau ikutkan tarikh last period tu supposedly baby dh 9 weeks tp masa dr scan dia ckp baru 5 weeks. Jadinya, sy rasa awk pun mungkin mcm sy. Sabar yee. Mungkin dlm 2 3 minggu lg nanti nampak la kantung tu. Mungkin masih baru sgt lagi. Doa banyak2 ye 😊😊

5y ago

Alhamdulillah... tahniah 😊 masa 5w tu dh nampak kantung & heartbeat la ye?

Period teratur ke x

5y ago

Sma la..sya pn priod xteratur..last priod 13/5 pas tu check upt 9/7 positif..kmudian 14hb p klnik swasta nk scan,dr ckp xnmpk apa2 lg tnggu lg 2mnggu bru p scan lg..ari isnin p klnik kshtan sbb dmam dri 4/7 xlega lg smpai skrg,wat ujian air kncing mmg positif pregnant..