Period tak teratur

Korang ada tak kat sini yang pregnant tapi sebelum ni period tak teratur. Macam saya sebab period tak teratur, kalau kira dari Tarikh last period tu dah 11 minggu. Tapi Dr. Scan saiz baby baru 8 minggu. Lambat terbentuk. So kalau nk bukak Buku pink kena bgitahu pregnant 11 weeks ke 8 weeks ya

2 Balas

Sy 1st pregnant pun mcm sis period tak teratur..masa buka pink nurse akn kira ikut last period kita..sy bagitau period sy tak teratur and nurse akn tgk gmbr scan luar yg sy bawa..sis bagitau je period tak teratur sbb masa buka buku tu kita akn jumpa doc untuk scan lagi nk tgk due date..lg 2 minggu ada lg appointment utk doc confirmkan lg due date kita..KK sy mcm tu la dia buat..

1y ago

Ohh Ok terima kasih ya sgt membantu 😊

Time bukak buku tu, bgtau pasal period yg tak teratur, time tu akan jumpa doktor utk dating scan. Dorang akan compare LMP mami & EDD kat mesin tu.

1y ago

Ohh Ok ok terima kasih ya😊