WAKTU TERBAIK CHECK UPT UNTUK IRREGULAR PERIOD

Hi nak tanya. Saya lewat dua hari dah period. Dapat rasa la badan lain. Tapi check upt -ve. Awal sangat ke? Waktu bila the best nak check ya? Sebab saya memang sebelum ni period tak teratur.

2 Balas

waktu terbaik ialah bangun Dr tidur terus buat upt sebelum kita minum sarapan DLL.Jika sis mengandung apa² waktu pun ia tetap dble Line

hi, you check pakai pregnancy test brand apa? dah try clear blue?

2y ago

insyaAllah. tapi saya tunggu dulu kot. sebab masih awal rasanya. semua -ve