Baby lounger/ Tilam baby

Saya nak tanya pendapat kualiti untuk 2 brand ni - Baby Snuggler atau Finest Touch yang okay? Kalau ada brand lain cadangan pon bagus juga😍

Baby lounger/ Tilam baby
2 Balas

benda ni plg membazir belii. tidur masa dlm pantang je. habis pantang die xnak dh. die nk tidur atas tilam mak bapak die jeee. dh la sye beli yg full set tuu 😂 last2 ade tu haa dlm baby cot die. bby cot pon guna time dlm pantang je. habis pantang die xnk tido bby cot dh. sbb nak ade bau mak dia bru boleh tido.

Sy beli comfy baby. Beli yg travel set punya. Terpengaruh dngn kakak sy pakai 7 tahun punn elok lg