Baby snuggler

Hai now saya 33 week belum beli tilam baby lagi, worth it tak kalau beli baby snuggler? Baby guna lama tak? Saya nak beli tapi takut membazir ke guna tilam biasa je. Snuggler cantik sbb nak letak nama baby tapi takut baby guna kejap je 😂 help

1 Balas

biasanya snuggler ni x pakai lama sbb dia saiz kecik.. sy beli tilam baby pun tak pakai.. sbb baby tido sebelah sy..😆 pakai pun skejap2 je.. kalau nak letak dia kt bawah.. ruang pun tak terhad.. kalau pakai snuggler baby tak boleh blajar pusing2..

3y ago

most wc 😊