Survey Pampers Drypes Touch & Mikubi

Salam & hi, nak tanya ada tak yang pakai pampers dypers touch? Okay tak? Boleh bagi feedback dan review tak okay ke tak? Ingat nak try sebab ada promo kt shopee and camne dgn brand Mikubi? Okay tak? Sebab kalau nak beli kt shopee ni kena beli banyak terus sebab free shipping cover untuk rm40 keatas untuk 2 brand ni. Thank you in advance!

Survey Pampers Drypes Touch & Mikubi
1 Balas

Bagus tau! Lembut je. Cuma mahal sikit. And saya kurang gemar sebab bila anak kencing, masih ada bau kencing. Saya pakai mamypoko, sama lembut, harga pun lebih kurang. Tapi tak bau hancing